Please check out the new WECF website on wecf.org/nl

Stay here to browse our website archive (2004-2019).

WECF International

WECF Deutschland

WECF France

Facebook

Twitter

YouTube


Benefietavond Scheveningen: Rally voor Water

Big Chill-team ‘De Vagablondes’ organiseert benefietavond op donderdag 16 juli voor waterproject van WECF in Armenië

09.07.2015 | Persbericht De Vagablondes




SCHEVENINGEN, 9 juli 2015 – Op donderdag 16 juli vindt een speciale Benefietavond plaats vanaf 16:30 uur in café De Maatschappij in Scheveningen. Rally team ‘De Vagablondes’ dat deze zomer naar Georgië rijdt, presenteert die avond een bijzonder programma met maar één doel: 3.000 euro inzamelen voor een waterproject in Armenië. Het wordt nog spannend of dit gaat lukken!

Download hier het persbericht

Twee weken vóór vertrek door 13 landen, 6.000 kilometer naar Georgië voor het goede doel, lanceren Debby Gruiters en Jenda Terpstra, ofwel de “Vagablondes” deze Benefietavond. Met hun vintage Mercedes voor de deur, muziek en vele activiteiten belooft het een mooie avond te worden.

Schoon drinkwater voor Sverdlov, Armenië
Op 1 augustus vertrekt het damesteam met 9 andere teams in een rally van Amsterdam naar Tbilisi, Georgië om lokale goede doelen te steunen. De Vagablondes zijn de uitdaging aan gegaan om 3.000 Euro op te halen voor Sverdlov - een arm dorp in Armenië waar veel mensen geen watervoorzieningen hebben. De geldinzamelingsactie en campagne op Facebook onder “Vagablondes: Rally for Charity” zijn inmiddels in volle gang, en met de benefietavond hopen de dames hun beoogde bedrag te halen. Kom kijken in De Maatschappij of dit ze gaat lukken! 

Programma Benefietavond: Road music, een DJ en stukjes Mercedes te koop!
Op de benefietavond op 16 juli speelt een DJ mooie plaatjes en staat de rally auto waarmee De Vagablondes naar Georgië gaan centraal. Bezoekers kunnen “stukjes Mercedes” kopen en hun boodschap achterlaten voor het goede doel. Of doe mee aan de loterij, kies een naam voor de auto en win mooie prijzen. En passant de kunstwerken bewonderen die langzamerhand op de auto ontstaan kan natuurlijk ook.

Op zoek naar Sponsors
Naast de geldinzameling voor het goede doel is het dames-rallyteam hard op zoek naar sponsors die hun reis mede mogelijk maken en kilometers willen sponsoren. De reis is te volgen op Facebook, onder de naam Vagablondes: Rally for Charity.



NOOT VOOR DE REDACTIE

Over het Damesteam: De Vagablondes
De Vagablondes bestaan uit:
Jenda Terpstra (06-44051613 of jendapost@gmail.com)
Debby Gruiters (06-44993296 of gruiters@ircwash.org

Crowdfunding pagina waar geld ingezameld wordt voor het goede doel: www.onepercentclub.com/en/#!/projects/driving-for-water 

Facebook
Vagablondes-Rally-for-Charity 


Over de Rally
De rally wordt georganiseerd door The Big Chill, en de organisatoren hebben heel wat evenementen voor het goede doel op hun naam staan - ze organiseerden de beroemde Amsterdam Dakar Challenge, die nu meer dan tien jaar bestaat,  en de rally naar de Noordkaap die gesponsord werd door 3FM SeriousRequest. Dit jaar gaat de trip naar Tbilisi, Georgia. Er zullen zo’n 10 teams de uitdaging aangaan om deze lange weg te rijden voor het goede doel. Het waterproject in Sverdlov, en de andere projecten waar teams van de rally voor rijden, is van de non-profit organisatie Women in Europe for a Common Future (WECF), een internationale ontwikkelingsorganisatie. 

Voor contact met de organisatie van de Rally: www.thebigchill.nl / +31 (0)30 276 16 01 / info@thebigchill.nl


Meer Nieuws

De Vagablondes halen metThe Big Chill 3150 euro op voor waterproject in Sverdlov, Armenië
Debby Gruiters en Jenda Terpstra "De Vagablondes" zijn terug van de bijzondere reis naar Tiblisi : 600 mensen meer hebben nu toegang tot (schoon) water
30.09.2015 | Ásta Verheul

Benefietavond Scheveningen: Rally voor Water
Big Chill-team ‘De Vagablondes’ organiseert benefietavond op donderdag 16 juli voor waterproject van WECF in Armenië
09.07.2015 | Persbericht De Vagablondes

Zomer Rally voor Goede Doel naar Georgië: Miljoenen Europeanen nog zonder schoon drinkwater
Deze zomer vindt een bijzondere trip plaats: Een rally voor het goede doel van Amsterdam naar Tbilisi, Georgië. In twee weken rijdt damesteam ‘De Vagablondes’ 6.000 kilometer door 13 landen om geld op te halen voor het goede doel: een waterproject in een arm dorp in Armenië.
19.06.2015